Choď na obsah Choď na menu

Pettymys Englannin peli

Tällä UEFA Nations Leaguen kierroksella Englanti kohtasi kotonaan Italian, ja tuloksena oli 0-0 tasapeli. Kuten viime vuoden EM-finaalissa, Englanti hukkasi niin monta paikkaa kotonaan, ettei se pystynyt voittamaan vastustajaansa. Englannin joukkue ylellisellä kokoonpanolla epäonnistui voittamaan Italian joukkuetta. Tässä pelissä Abraham vihdoin pelasi Englanti jalkapallopaita, mutta hänen suorituksensa ei ollut niin hyvä kuin odotettiin, mikä myös pettyi faneihin.

Kahdessa edellisessä UEFA Nations League -pelissä Abraham ei pelannut minuuttiakaan. Tässä pelissä Abraham tuli Kanen vaihtoon. Vain viisi minuuttia pelin jälkeen hänellä oli jo hyvä tilaisuus. Maalivahti jalkapallopaidat pukeutunut Donnarumma teki virheen syöttäessään pallon. Kun Abraham katkaisi sen, mutta potkaisi pallon leveäksi. Lisäksi hänen fyysinen kohtaamiskykynsä on liian heikko. Italian joukkueen häirinnässä Abraham ei pystynyt vakauttamaan aloitetta hallita palloa eikä voinut tehdä yhteistyötä joukkuetoveriensa kanssa, mikä oli myös yksi niistä tekijöistä, jotka estivät Englannin maaleja tekemästä maalin.

Liityttyään Romaan viime kesänä Abraham teki 27 maalia 52 pelissä kaikissa kilpailuissa. Mutta vaikka hän voi näyttää hyvän edun pukeutuessaan AS Roma jalkapallopaita, hän häviää fyysisessä kohtaamisessa, kun hän kohtaa vahvoja joukkueita. Kuten tässä pelissä Italiaa vastaan, Abraham melkein menetti pallon hallinnan heti, kun vastustaja puristi hänet. Keskustalle se, että hän ei pysty pitämään puolustajaa rangaistusalueella, tarkoittaa, että hän menettää paljon maalipaikkoja. Näyttää siltä, ​​että hän käyttää myös tilaisuutta harjoitella ja vahvistaa itseään.