Choď na obsah Choď na menu

Intohimoinen Madridin derby, intohimoinen kilpailu Real Madridin ja Atletico Madridin välillä

La Ligassa silmiinpistävin peli on "Madrid Derby". Kahden La Ligan jättiläisen Real Madridin ja Atletico Madridin välinen vastakkainasettelu herättää aina fanien innostusta. Heillä on rikas kokoonpano pelaajia ja lukemattomia intohimoisia faneja. Jokainen "Madrid Derby" on jännittävä jalkapallojuhla. La Ligan 23. kierroksella Real Madrid kohtasi kotonaan Atletico Madridin. Stadion oli täynnä lukemattomia Real Madrid jalkapallopaita ja Atlético Madrid peliasut pukeutuneita faneja, jotka kannustivat suosikkijoukkuettaan.

Ensimmäisellä puoliajalla Brahim, joka pukeutui Real Madridin pelipaidaan, teki ensimmäisen maalin ja vei kotijoukkueen johtoon. Toisen puoliajan tauolla Atletico Madridin Llorente astui eteenpäin ja tasoitti ottelun puskulla. Osapuolet kättelivät lopulta 1-1. Vaikka juhlimme Brahimin ja Llorenten maaleja, emme voi sivuuttaa molempien maalivahtien panosta. He työskentelevät myös väsymättä suojellakseen maalin kunniaa. Real Madridin maalivahti Lunin ja Atletico Madridin maalivahti Oblak, molemmat pukeutuneet nro 13:n jalkapallo peliasut, osoittivat erinomaisia pelastuskykyjä ja pelastivat joukkueen monta kertaa kriisissä.

Vaikka vastustaja teki ne kaikki lopussa, tämä ei voinut peittää heidän erinomaista suorituskykyään pelissä. Heidän huipputasonsa on osoitus heidän merkityksestään kentällä ja välttämättömyydestä huipputason kilpailuissa. Juuri tällaisen loistavien jalkapalloilijoiden joukon ansiosta fanit ovat nähneet jännittäviä jalkapallojuhlia. Madrid Derby ei ole vain peli, vaan myös intohimon ja loiston kohtaus, joka lisää loputonta charmia ja elinvoimaa jalkapallomaailmaan.