Choď na obsah Choď na menu

Chelsea ja Manchester City taistelivat rajusti 4-4, jalkapallon viehätys tuli täysin esille

Valioliigan 12. kierroksella Chelsea ja Manchester City aloittivat jännittävän välienselvittelyn. Nämä kaksi joukkuetta, jotka ovat viime aikoina nousseet vauhtiin, pelasivat upean jalkapallojuhlan 90 minuutin sisällä ja tekivät tilanteen 4-4. Tämä peli osoitti täysin jalkapallon intohimoa ja arvaamattomuutta. Chelsea on ollut viime aikoina hyvässä kunnossa ja voitti juuri Tottenhamin vähän aikaa sitten, kun taas Manchester City on noussut takaisin Valioliigan kärkeen. Molemmat joukkueet ovat Valioliigan parhaita, joten tätä peliä on odotettu pitkään.

Ottelun ensimmäisellä puoliskolla Manchester City jalkapallopaita pukeutunut Haaland ampui rangaistuspotkun ja teki onnistuneesti maalin, mikä antoi Manchester Citylle ensimmäisen voiton. Chelsea vastasi kuitenkin nopeasti. Chelsea jalkapallopaita pukeutunut Thiago Silva ja Sterling tekivät peräkkäin maalin ja käänsivät tilanteen. Akanji tasoitti taas Manchester Citylle, ja ensimmäinen puoliaika oli 2-2. Pelin toinen puoliaika oli vielä jännittävämpi. Haaland teki jälleen maalin Manchester Citylle, mutta Chelsean Jackson tasoitti joukkueelle välittömästi ja nosti pisteet 3-3 umpikujaan. Kuitenkin viimeisen 10 minuutin aikana Rodrigon laukaus johti Thiago Silvan valitettavaan omaan maaliin, jolloin Manchester City siirtyi jälleen johtoon. Palmer kuitenkin astui eteenpäin viime hetkellä ja teki rangaistuspotkun, mikä tasoitti Manchester Cityn ja tasoitti tilanteen 4-4.

Tätä peliä voidaan kutsua asiantuntijoiden väliseksi välienselvittelyksi. Pelaajat kentällä tulevat ja menevät, olipa paras kuka tahansa. Jokaiseen maaliin liittyy kova kilpailu ja huipputekninen suorituskyky. Vaikka peli päättyi tasapeliin, intohimo, taito ja tiimityö kentällä tekivät tästä pelistä yhden Valioliigan unohtumattomimmista hetkistä tällä kaudella. Tämä kova taistelu ei vain saanut Chelsean ja Manchester Cityn fanit innostumaan, vaan sai myös jalkapallofanit ympäri maailmaa tuntemaan jalkapallopelien viehätyksen. Kahden huippujoukkueen kaksintaistelu osoittaa jalkapallon hienovaraisuuden ja vaihtelevuuden. Juuri tämänkaltaisen kilpailun viehätys saa ihmiset aina täynnä rakkautta ja odotusta jalkapalloa kohtaan.