Choď na obsah Choď na menu

Chelsea esitti Leeds United

Valioliigan 33. kierroksella alkoi Chelsean ja Leedsin välinen ottelu. Mount teki maalin 3 minuutin alussa, Daniel James sai punaisen kortin, Kovacic loukkaantui, Pulisic sinetöi voiton toisella puoliajalla ja Lukaku teki jälleen maalin. Kirsikka kakun päällä Chelsea voitti Leeds Unitedin vieraissa 3-0. Chelsea jalkapallopaita pukeutuvat pelaajat toivat upeita visuaalisia esityksiä kaikille koko pelin ajan, ja he varmistivat myös sarjataulukon kolmannen sijan potkien samalla Leeds United putoamisalueelle.

Liigan viimeisten viiden kierroksen aikana Chelsea on usein menettänyt ketjun, voittanut vain yhden pelin, eikä kolmatta paikkaa ole taattu. Mutta tällä kertaa Chelsea vihdoin piristyi ja voitti vastustajan 3-0. Monet Leeds United jalkapallopaidat pukeutuvat pelaajat olivat hiljaa ja sanattomia, mikä oli jyrkkä vastakohta Chelsealle. Tietenkin Chelsea voitti toisen voittonsa liigan viimeiseltä 6 kierroksella tämän pelin kautta ja lukittui myös Mestarien liigan paikkaan ensi kaudella.

Ensimmäisellä kierroksella Chelsea voitti 3-2, tapasi uudelleen 5 kuukauden kuluttua ja antoi vastustajalle 3-0 saavuttaakseen kaksinkertaisen pelin kaudella. Leeds United ei ollut enää tyytyväinen ja pysyi sijoituksen alimmassa kolmanneksessa. Myös Leeds Unitedin pisteiden menettämisen vuoksi Everton sai suuren lahjan ilmaan, eikä putoamisen välttämisen pitäisi olla ongelma.