Choď na obsah Choď na menu

Kauden edeltävässä kansallisessa derbyssä Barcelona voitti Real Madridin 2-1 ja voitti kaksi peräkkäistä voittoa.

Eilen pidetyssä esikauden ottelussa Barcelona ja Real Madrid johdattivat kiihkeän kansallisen derbyn. Tämä on karnevaalijuhla La Ligan faneille. Fanit molemmilta puolilta heiluttelivat punaisia ​​ja sinisiä FC Barcelona peliasut ja valkoisia Real Madrid peliasut ja kannustivat suosikkijoukkueitaan.

Lopulta Barcelona voitti Real Madridin 2-1. Tässä pelissä Barcelonan tulokas Victor, jolla oli yllään punainen ja sininen nro 8 pelipaita, oli epäilemättä pelin kirkkain tähti. Ensimmäisellä puoliajalla Lewandowskin avustamana Victor teki upean puskupisteen avatakseen maalin. Toisella puoliajalla hän teki maalin kahdesti upealla lapiolaukauksella. Nuori hyökkääjä on pelannut erittäin hyvin Barcelonan toisessa joukkueessa. Viime kaudella hän teki 19 maalia 39 pelissä. Ja tällä kertaa ensimmäisessä esiintyessään ensimmäisessä joukkueessa hän osoitti vahvuutensa kahdella upealla maalilla. Toisaalta Real Madrid lähetti myös alokas Enderiquen, joka liittyi juuri Real Madridiin. Mutta tässä pelissä Enderiquen suorituskyky ei ollut tyydyttävä.

Barcelona ja Real Madrid ovat pelanneet 2 esikauden ottelua. Barcelona on voittanut kaksi peräkkäistä esikauden ottelua, kun taas Real Madrid on hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua. Kahdelle La Ligan jättiläiselle esikausi on pieni testi. Pre-season keskittyy joukkueen kokoonpanoon juoksemiseen ja mahdollisuuteen kokeilla taktiikkaa. Se on joukkueelle tilaisuus näyttää nuorten pelaajiensa vahvuus ja mahdollisuudet. Barcelonalle tämä peli on Victorille mahdollisuus näyttää voimansa. Real Madridissa he voivat mukauttaa pelaajakokoonpanoaan ja ymmärtää epäonnistuneiden pelaajien vahvuuden.